CERTAMEN LECTURA EN VEU ALTA

L'ESCOLA AL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA
Com en cursos passats,  durant el primer trimestre, els alumnes de 4t  han llegit un llibre per tal de treballar la Lectura en Veu Alta. Aquest  segon trimestre i,  després d’haver treballat la comprensió del llibre i haver treballat tècniques per millorar la lectura en veu alta, s’ha fet un càsting per tal d’escollir un/a representant  per anar al CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA. La decisió va ser complicada però finalment l’escollida va ser l’alumna Imane Zekri  de 4tB i, la Carlota Montserrat  de 4tA, va ser l’escollida com a reserva.
Així doncs, el passat dimarts 28 de març, la Imane ens va representar al XIII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, que va tenir lloc al Caixaforum  de Tarragona. La seva lectura va agradar molt al jurat, fet que permet que la Imane passi a les semifinals del Certamen, que tindrà lloc el pròxim dia 27 d’abril.
Ara la Imane s’ha de llegir un nou llibre i preparar-se la lectura; molta feina per endavant!!  però amb la seva alegria, el seu esforç, i la motivació que mostra dia rere dia, n’estem segurs que ho tornarà a fer molt bé!
Des d’aquí també felicitem la Carlota pel seu esforç i per la seva lectura!

Moltes felicitats Carlota i molta sort Imane!!