SETMANA CULTURAL

Benvolgudes famílies,

A les portes de la Setmana Cultural, que celebrarem del 23 al 27 d'abril us adjuntem els cartells que han realitzat amb molta il.lusió els nens i nenes de 2n A, B i C. 
Dediquem aquesta setmana bàsicament al Cinema, tema transversal del curs. Es realitzaran activitats molt diverses com visites al Museu del cinema, exposició sobre l'evolució del Cinema, tallers, jornades esportives, Certamen literari i espectacle amb la Pallassa Tona, intercanvi de llibres, representació de la Llegenda de Sant Jordi, un matí de cinema,... i molt especialment la visita que ens farà l'actriu Montserrat Salvador.

Agraïm molt sincerament la col.laboració de l'AJUNTAMENT DE VILALLONGA, AMPA, AGRUPACIÓ CULTURAL I CENTRE D'ESTUDIS, RAVAGO, UNIÓ CORPORACIÓ ALIMENTÀRIA,  COOPERATIVA AGRÍCOLA I CAIXA AGRÀRIA, SAICANATUR, i la vostra participació com a famílies.

Us convidem a col.laborar en:
  • Intercanvi de llibres: El dilluns dia 23 a la tarda,  tot l'alumnat del centre participarà en l'intercanvi de llibres. Procureu que els vostres fills/ filles portin un llibre per a realitzar l'activitat.
  • Concurs de Material Reciclat: aquest divendres dia 20 podeu portar la vostra càmera de cinema de 9 a 9,30 del matí i de 15 a 16,45 de la tarda.
              El dia 26 a partir de les 11,30 l'actriu Montserrat Salvador presidirà l'acte d'entrega de premis.
  • Concurs de Bandes Sonores en família: podreu participar-hi omplint la butlleta que us farem arribar. Heu de posar el nom de les 5 bandes sonores que podreu escoltar per megafonia cada dia, i entregar la butlleta a l'urna que hi ha dipositada als peus del Barrufet.
              Teniu de termini fins el dia 2 de maig.

          No us perdeu la visita a l'exposició sobre l'evolució del cinema que ha realitzat tot l'alumnat del centre!

Aquest és "Un curs de pel.lícula", tal com diu el nostre lema i entre tots ho farem possible!!

Moltes gràcies

Claustre de professorat