LA NOSTRA ESCOLA GUARDONADA AMB UN PREMI BALDIRI REIXAC


Ens plau comunicar-vos que el nostre centre ha guanyat un dels 12 premis Baldiri i Reixac en la modalitat de millors projectes de centre.

Vam presentar “El nostre poble i l’entorn: un projecte col.laboratiu”.  En ell es reflecteix tot el treball que es fa a l’escola per donar a conèixer als nens i nenes de Vilallonga el seu poble (història, monuments, museus, personatges...) i l’entorn més proper (l’olivera, l’avellaner, la vegetació…), a partir  d’un aprenentatge vivencial, amb experiències directes, properes i significatives que ajuden l’alumnat en el seu procés d’aprenentatge. 

Tot i que, en un principi, el Projecte es va iniciar a 3r i 4t, ara ja abarca de 2n a 6è i es pretén ampliar-lo a tots els nivells.

Aquest Projecte és possible gràcies a la implicació del professorat, la col.laboració desinteressada de persones expertes, i també d’entitats que ens hi ajuden.

Estem molt satisfets per haver aconseguit aquest premi, que a banda de la important aportació econòmica que suposa, ens encoratja a seguir endavant amb aquest Projecte tan engrescador que de ben segur coneixeu a través de les diferents activitats que els vostres fills i filles realitzen.

L’acte de lliurement de premis tindrà lloc el proper dia 3 de juny al Teatre Nacional de Catalunya.

En l’enllaç que us adjuntem podreu accedir a la informació dels Premis Baldiri i Reixac i més concretament al nostre Projecte.